Psiholog Militari

Despre Psiholog Mircea Irimia

Mircea-irimia-psiholog.jpg
Mircea Irimia

Psiholog

Specializari:

 • Aviz psihologic pentru permisul de port-arma 
 • Psihologie clinica
 • Psihologie sportiva
 • Psihologia muncii
 • Terapie asistata de animale
 • Consiliere pentru dezvoltare personala
 • Peste 10 ani de experienta in domeniul psihologiei;
 • Detine si conduce propriul cabinet de psihologie in Sectorul 6 Bucuresti si Chiajna; 
 • Ajuta clientii sa gaseasca cea mai buna abordare pentru nevoile lor specifice. 

Psih. Mircea Irimia ofera servicii diverse si specializate, acoperind o gama larga de domenii, inclusiv avizul psiho-legal pentru permisul de port arma, psihologia clinica, psihologia sportiva, psihologia muncii, terapia asistata de animale si consilierea pentru dezvoltare personala.
Cu peste 10 ani de experienta in domeniul psihologiei, a ajutat si ghidat numeroase persoane in atingerea obiectivelor lor si in dezvoltarea personala

Experienta

 • Psiholog Irimia detine o experienta solida in evaluarea si furnizarea de avize psihologice pentru permisul de port arma. Analizeaza cu atentie aspecte legate de starea mintala, stabilitatea emotionala si comportamentul individului, asigurandu-se ca persoanele care solicita permisul de port arma sunt apte sa gestioneze in mod responsabil si sigur armele de foc.
 • In ceea ce priveste psihologia sportiva, Psih. Irimia lucreaza cu sportivi de performanta pentru a-i ajuta sa-si maximizeze potentialul si sa obtina performante deosebite. Ofera consiliere si tehnicile psihologice necesare pentru dezvoltarea capacitatilor mintale necesare in competitii si pentru a face fata presiunii si stresului.
 • In calitate de terapeut asistat de animale, foloseste animalele in procesul terapeutic pentru a promova bunastarea emotionala si fizica a clientilor sai. Aceasta abordare unica faciliteaza relaxarea, cresterea nivelului de confort si stimuleaza interactiunile sociale si emotionale pozitive
 • In activitatea sa de consiliere pentru dezvoltare personala, ofera indrumare si sprijin pentru persoanele care doresc sa-si dezvolte abilitatile personale si sa-si atinga obiectivele de viata. Prin intermediul sesiunilor de consiliere individuala, exploreaza aspecte legate de autodescoperire, gestionarea emotiilor, relatii interpersonale si cresterea increderii in sine.

Experienta in domeniul psihologiei aplicate in domeniul securitatii nationale

Avizul psihologic pentru portul de arma reprezinta un aspect important si delicat, iar Psih. Mircea Irimia ofera servicii profesionale de evaluare psihologica pentru cei care solicita acest aviz. Experienta sa vasta si abordarea etica a situatiilor individuale contribuie la responsabilizarea comunitatii in detinerea armelor de foc.

Evaluare si consultanta

Prin interviuri unu la unu, teste psihologice si evaluarea atenta a istoricului medical si psihologic al individului, Psih. Irimia stabileste capacitatea acestuia de a gestiona responsabil o arma de foc. Analizeaza riscurile potentiale si identifica elementele care ar putea influenta capacitatea individului de utilizare a unei arme de foc in siguranta si in mod responsabil.

Etica si confidentialitate

Psih. Mircea Irimia respecta cele mai inalte standarde etice si asigura confidentialitatea absoluta a procesului de evaluare si a informatiilor furnizate de catre clienti. Evaluarea se desfasoara intr-un mediu confortabil.

Colaborare si responsabilitate

Pentru asigurarea unui proces de evaluare cuprinzator si obiectiv, Mircea Irimia colaboreaza cu autoritatile competente, precum si cu instructorii de arme de foc si specialistii in domeniul legislatiei privind armele. Isi asuma responsabilitatea de a oferi informatii precise si de a fi un partener de incredere in procesul de avizare psihologica pentru portul de arma.

Promovarea sigurantei

Prin munca sa, Psih. Mircea Irimia isi propune sa contribuie la promovarea sigurantei si prevenirea incidentelor legate de armele de foc. El educa si consiliaza persoanele care solicita avizul psihologic, oferindu-le informatii si sfaturi pentru gestionarea responsabila a armamentului si munitiei si evitarea potentialelor riscuri asociate.

Programeaza o consultatie pentru servicii personalizate!

Studii

 • Master in Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, publice si private.
 • Master in psihologie clinica
 • Formare postuniversitara in Psihologie aplicata in domeniul securitatii nationale, publice si private.
 • Formare postuniversitara in psihologie sportiva.
 • Formare postuniversitara in terapie asistata de animale, psihologia si comportamentul animalelor.

Cursuri de specializare

 • Consilier pentru Dezvoltare Personala – Autorizat ANC – COD COR 242324,
 • Formator de formatori – Autorizat ANC – COD COR 242402,
 • Manager Proiect – Autorizat ANC – COD COR 242101

Membru in societati si asociatii profesionale

Ce spun clientii nostri

Clientii si partenerii nostri ne-au acordat incredere si ne-au onorat cu aprecierile lor

Ganea NicolaeGanea Nicolae
11:58 19 Dec 23
Sincerele mele mulțumiri pentru suportul pe care l-ați oferit in cadrul intalnirii. Aprecierez dedicarea dumneavoastră și abordarea profesională pe tot parcursul obtinerii avizului.Multumesc.
Lupu NicoletaLupu Nicoleta
16:15 13 Dec 23
Recomand cu încredere! Locația este perfectă! Domnul psiholog este un adevărat profesionist
Marian ManoleMarian Manole
16:09 13 Dec 23
Voinea CristianVoinea Cristian
09:29 13 Dec 23
Am apelat la cabinetul domnului Irimia pentru obtinerea Avizului Psihologic - eliberare permis port arma iar serviciile au fost excelente, profesionalismul ridicat, atmosfera foarte placuta intr-o locatie minunata.Va multumesc!
MirelaMirela
11:00 17 Jul 23
Recomand cu toată încrederea cabinetul d-ului psiholog, Mircea Irimia! Îndată ce pășești pragul, intri într-un mediu sigur, cald și primitor. Ești ascultat cu ceea ce ai de spus fără a fi judecat/ă, umilit/ă ci din contră, ți se dau sfaturi obiective astfel încât încrederea în propriile puteri devine o forță care te ajută să faci față tuturor provocărilor din viața de zi cu zi!
Mirel FlamanzeanuMirel Flamanzeanu
18:27 16 Sep 22
Profesionist 100%, locatie excelenta; recomand cu incredere!
Toderas AlinaToderas Alina
17:49 25 Jul 22
Am apelat la serviciile oferite de dl. Mircea Irimia pt obținerea unui aviz. A dat dovadă de profesionalism și implicare pe tot parcursul testării, iar la sfârșit a făcut o analiză a rezultatelor despre care am discutat, și mi-a oferit și câteva sfaturi utile pentru viitor. Îl recomand cu încredere!
Otilia PavelOtilia Pavel
18:49 12 Jul 22
Domnul Mircea a avut un profesionalism minunat, iar interactiunea a fost una placuta. Am primit directii clare despre ce este nevoie sa fac si am putut obtine avizul necesar in timp util.
Alexia GildaAlexia Gilda
13:07 06 Jul 22
Domnul Mircea este un om super profesionist ,am reușit într-un timp foarte scurt sa obțin avizul necesar.Pe lângă acest aspect și un bun psiholog ,am primit și consiliere !Va mulțumesc foarte mult pentru tot 🙏
Emilia GrigoreEmilia Grigore
10:55 05 Jul 22
Experiența în cadrul întâlnirii cu domnul Psi. Mircea Irimia a fost foarte plăcută, acesta dând dovadă de mult profesionalism și dedicare față de activitatea sa. Mediul a fost unul relaxant, propice pentru rezolvarea testelor psihologice.Îl recomand oricui își dorește să se redescopere cu ajutorul terapiei sau să se testeze în psihologia aplicată în domeniul securității naționale.
js_loader